Resa från Nicaragua del III

Sverige, Arlanda, jag är hemma!!!

Resans sista etapp från London till Stockholm var det svårt att sova. Det gick inte att luta stolen särskilt mycket tillbaka och jag orkade inte vara social och prata med någon. Jag pluggade in hörlurarna i öronen, beställde dubbla apelsinjuice och kaffe till en rätt god macka och sen försökte jag sova igen. Men det gick trögt. Fokuset var redan inställt på något annat. För varje liter flygbränsle vi förbrukade, närmade sig Sverige allt mer! Titti sa efteråt att jag såg så lycklig ut när hjulen äntligen rörde vid landningsbanan och taxade mot terminalen.

Jag trodde att jag skulle få åka taxi hem och möta min kära familj hemma. Men jag blev glatt överraskad när min fru, svärmor och svärfar stod ute i ankomsthallen och väntade på oss. Jag hade velat ha barnen där också, visat alla och visat de vilka som varit mina vänner och reskamrater och lånat deras pappa under så lång tid, men det gick inte tyvärr.

Ute i ankomsthallen väntade många anhöriga och jag kände då att det hade känts trist att inte bli mött, att bara säga hejdå och gå ut till en tom kall taxibil. Det blev ett kramkalas av stora mått och det var svårt att skiljas. Jag trodde att det ändå skulle kännas mer vemodigt och svårt. Men nu är jag bara trött och längtar hem!

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.