Qstarz Bt-Q1000XT GPS-datalogger del V

Nu har jag tankat ur GPS-loggern från resan och även om det verkar ha skitit sig big time med mina dagböcker, så har jag åtminstone de flesta platser geotaggade som vi varit på. Jag har nu tankat ur allt för bearbetning. Men det kommer så klart inte publiceras förrän efter serien är slut.

Jag har bara missat tre platser. Dels två platser uppe på vulkanen som vi besteg och dels själva målgången vid Stilla Havet. Gemensamt för just dessa tre platser, får jag väl försvara mig med, är att jag vid dessa tillfällen definitivt hade annat att tänka på än geotaggning :) Men jag kan säkert få positionerna senare av någon i teamet eller om någon av de övriga deltagarna är duktig på kartor och har ett bra minne så vi kan hitta platserna. Det löser sig :)

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Blog, Blogg, Bloggar, Bloggkarta, Bloggosfär, Bloggosfären, Karta, Kartor, Geotag, Geotagg, Geotaggar, Geotags, Geotagging, GPS, Logger, GPS-logger[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.