Vilken katastrof! :(

Under hela min långa resa har jag skrivit dagbok på ett litet elektroniskt anteckningshjälpmedel. Den har varit så bra för att den varit liten och behändig och drivts med vanliga R6-batterier vilket varit kanon.

De sista dagarna började maskinen dumma sig. Den började varna om konfigurationsfiler som saknades och jag valde att inte skriva klart det sista utan packa ner maskinen i väskan för att tömma den när jag kom hem. Jag ville för allt i världen inte förlora mina filer!

Nu när jag är hemma och kopplar upp den mot min PC säger den att det är fel på filsystemet och utan något val börjar den formatera om det. Jag avbryter i ren panik!

26 dagars dagboksanteckningar om allt vi gjort, allt jag tänkt och känt och allt som hänt, i något av livets största äventyr! Allt kanske nu har gått förlorat…

Jag har nu mailat min föredetta arbetsgivare som är leverantör av hjälpmedlet men eftersom jag själv har ganska många års erfarenhet av produkten så vet jag att när den havererat finns sällan någon återvändo. Jag känner mig mest matt just nu. Jag skulle vilja skrika och gråta för detta är fan en riktig katastrof! Det enda sättet jag kunnat bevara minnet från resan genom att skriva och så har allt gått förlorat! :(

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.