Bloggar om Mot Alla Odds

När jag var i antagningsprocessen till säsong 2 av Mot Alla Odds sökte jag på nätet efter bloggar som skrivit om programmet. Men jag hittade inte så mycket. Förutom de debatter som uppstod vid förra säsongens start har det varit ganska tyst. Bara en av deltagarna från förra säsongen bloggade väldigt sporadiskt, du hittar Lenas blogg under ”Andra bloggar” till höger på sidan.

I den här säsongen är vi tre deltagare som bloggar och jag tror det kommer skrivas ganska mycket i ämnet både nu och när serien börjar sändas och vi kan berätta lite mer om tankar, känslor och äventyret. Både Petra och Sonia bloggar och du hittar deras bloggar till höger på sidan.

Men det är roligt att hitta andra utomstående som bloggar i ämnet och jag kommer försöka hitta och skriva om dem när de dyker upp.

Idag skriver en ex-kollega om mig i sin blogg ”Teknikpappan”, Blinda Jocke i Mot Alla Odds. Det känns konstigt, ovant och rörande att läsa beskrivningar om sig själv på det här viset och det är klart att jag tacksamt suger åt mig av all fin kritik :) Jag försöker göra det så länge och så mycket det går, väl medveten om att allt kanske inte kommer låta såhär bra framöver. Men ovan och ovetande om vilken sorts rampljus som väntar så tror och hoppas jag att jag är beredd!

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Mastiff, Casting, Slutcasting, Bosön, Fystest, Träning, Psykolog, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Press, Blog, Blogg, Bloggar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.