Radioframträdande

Ikväll har jag suttit i intervju i en radiostudio i 2 timmar och pratat om Mot Alla Odds. Förvisso i en lokal närradiostation, Radio Haninge. Jag känner mig inte så van men det kändes ändå lugnt och avspänt och jag tyckte det gick bra.

Varvat med lite musik fick jag frågor om vem jag är, hur uttagningen gick till, om Nicaragua och om synen på produktionen bland funktionshindrade etc.

Det fanns så klart massor vi inte kunde prata om som kanske är det mest intressanta. Men vad vi exakt gjorde, vart vi gick och vilka utmaningar vi mötte och hur vi löste dem är ännu så länge höljt i dunkel tills programmet sänds under våren.

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Casting, Slutcasting, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Media, Press, Radio, Haninge[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.