Förkyld…

Så här dagarna innan julledigheten passar jag på att vara grymt förkyld. Tyvärr har jag varken tid eller råd att ligga i sjuksäng. Det händer inte så ofta men just nu kanske det hade varit läge för det. Snoret rinner, öronen knäpper och gör ont, halsen och huvudet värker och halsen är irriterad. Kan det bli värre? :) Egentligen inte så farligt men sådana dagar man borde unna sig en varm filt över benen i soffan med kopp te och konsumera filmer på löpande band.

Istället är jag på väg till jobbet där jag får anstränga mig lite för att göra halvbra ifrån mig. Men det är inte så långt kvar. I morgon är det möten och julbord och sedan bara två produktionsdagar kvar.

Det ska nog bli nyttigt med lite längre sammanhängande julledighet. Jag har inte riktigt kommit i fas sedan jag kom hem från Nicaragua. Det känns konstigt både i huvudet och kroppen. I mellandagarna hoppas jag dock att få träffa en av grabbarna från resan och det ska bli kul!

[tags]Sjuk, SJukdom, Förkylning, Trött, Trötthet, Låg, Julbord, Vinter, Jul, Julfirande, Arbete, jobb[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.