Klagat hos hyresvärden del V

En liten uppföljning på förra veckans inlägg bara…

Vi fick besök av fastighetsskötaren som fixade ett element samt fixade stoppet i avloppet och man skrev också en arbetsorder och en takfirma kom samma dag för att skotta snö. Men man hittade inget ventilationsgaller för sopnedkast, men man skottade snö av de ventilationstrummor och brunnar man hittade. Det luktar fortfarande när man öppnar luckan men stanken kommer inte längre bakvägar in i lägenheten :)

Men kräkan i porten är bara delvis åtgärdad! Man har tagit bort entrémattan där någon spytt men man har inte städat utrymmet mellan dörrarna. Nu luktar det inte kräka längre, utan renodlat kadaver och man får hålla andan när man går ut genom dörren. Nu ska vi själva köpa nytt Klorin och skura.

[tags]Hem, Hus, Bostad, Lägenhet, Hyreslägenhet, Hyresrätt, Hyresvärd, Stena Fastigheter, Underhåll, Spy, Kräkas, Kräks, Magsjuka[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.