Nyårsdagen 2013

Då var det nytt år, 2013 och det känns väl inget speciellt sådär. Alla högtider är passerade och vi går stadigt mot vår igen, det känns bra!

Kvällen igår eller idag rättare sagt slutade vid 2-tiden och det var skönt att gå hem i nyårsnatten. Det var helt lugnt ute, inga fyrverkerier ens på avstånd och vi mötte bara några få människor på väg hem eller vidare i nyårsnatten. Dagen idag började ganska sent. Alla sov som stockar till 12-tiden och till och med djuren vaknade motvilligt.

Ute töar det och går knappt att gå på gångvägarna på grund av all is. Det enda som är tråkigt denna sega göra-ingenting-dag är att allt är stängt. Man längtar efter snabbmat men ingenting av det man vill ha är öppet runt omkring. En härlig 200 grams hamburgare hade suttit grymt perfekt.

Så vi satte igång jakten på mat och Onlinepizza fick bli lösningen Just sådana här dagar är det perfekt att klicka i en beställning på surfplattan och någon timme senare ringer det på dörren.

I morgon är det arbetsdag igen, då rullar 2013 igång på allvar!

[tags]2012, 2013, År, Nyår, Nyårsfirande, Nyårsafton, Nyårsdagen, Nyårslöften, Löften[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.