Nyårsfirandet 2012

Då var det dags för det årliga nyårsfirandet. Jag tycker nyår är en betydligt ljusare och mer positiv högtid än julen, nästan i klass med midsommar :)

Sedan säkert snart 10 år tillbaka har det blivit en tradition att fira med våra vänner familjen Pålsson, midsommar och nyår. Och så blir det även i år. Nytt för i år är dock att vi går hem till dem istället för att vara hemma hos oss, en väldigt crazy förändring :)

I övrigt är allt sig likt. På nyårsmenyn står så klart oxfilé med potatisgratäng och som förrätter blir det lite lax och kex med något specialklet på som är skitgott :) Efter maten så finns glass och varma hallon, ost och kex i flera slag och vid 12-slaget blir det fyrverkerier :) Förra året skaffade vi inga raketer. Inte av någon speciell anledning annat än att det är dyrt och ingen orkade köa. Men i år blev det en låda och ett gäng klassiska raketer samt en del småplock som kan skjutas av med barnen.

Jag råkade hamna i en fyrverkeri och djur-diskussion på Facebook tidigare idag. Jag ska inte ge mig in i någon utläggning nu annat än att konstatera att jag är hundägare och gillar fyrverkerier. Dock uppmanar jag alla pangartokiga att visa respekt mot hundar och deras ägare. Även en nyårsafton måste våra hundar ut och rasta även om de flesta av oss håller det till ett minimum just idag.

Till alla kända och okända, ha ett underbart nyårsfirande och ta vara på er och ta det lugnt med fyrverkerier och alkoholen!

Gott slut på 2012!

[tags]2012, 2013, År, Nyår, Nyårsafton, Nyårsfirande, Nyårsmeny, Nyårsmiddag, Fyrverkerier, Raketer, Smällare[/tags]

PlayPlay

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.