Pannkaksfrukost

Bild: Denise Nömell & Emelie steker pannkakor

Färdiga pannkakor på ett fat

Väldigt trevligt att bara kunna sitta ner en söndagsmorgon och två glada tjejer steker pannkakor åt hela familjen. Den här helgen har vi haft ett ”bonusbarn” i form av övernattande kompis och även om det är långt kvar förhoppningsvis, brukar jag undra hur tomt det ska kännas den dagen huset inte längre är fullt av livliga barn!

Njuter extra länge av frukost för sedan väntar städning och besök av en del av gänget från Nicaragua-familjen. Inte bara deltagare utan även några från kamerateamen kommer verkar det som, riktigt roligt!

[tags]Barn, Familj, Helg, Söndag, Frukost, Pannkaka, Pannkakor, Mot Alla Odds, Nicaragua[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.