Ny dammsugare, Miele S8320 Cat & dog

Bild: Miele S8320 cat & dog dammsugare

Att köpa ny dammsugare är ungefär lika upphetsande som ny diskmaskin :) För över en vecka sedan gick vår dammsugare sönder för andra gången och gick inte längre att tejpa ihop och med två hundar och 4 barn den här årstiden behöver man inte ens lite fantasi för att förstå hur akut det började bli :)

Vi gjorde så klart som duktiga konsumenter och läste fakta och jämförde priser och det var effekt, filter, munstycken och ljudnivå och till slut blev det svårt att riktigt skilja en för 800kr åt från en för 5000kr :)

Den här modellen fastnade vi lite för. Jag var lite skeptisk mot ”turboborsten” i munstycket som skulle göra extra rent. Att borsten skulle rotera med hjälp av en elektrisk motor föreföll inte troligt och då återstod bara drivning med sugkraftens hjälp. Har haft en sådan modell förut, förvisso för många år sedan och den var kass!

Vi är ju lite fåniga i den här familjen. Även om dammsugare är ganska trist att köpa och det känns som onödiga pengar i havet, utbryter ändå visst slagsmål när kartongen ska sprättas :) Alla är lika heta på att öppna nya grejer, en sjukdom jag verkligen undrar vem ssom är skuld till :)

Men som allt roligt och underbart är kort, var snart dammsugaren uppackad och det roliga slut :) Då var den bara en nödvändig hushållsmaskin som kostat för mycket och må den fan hålla länge!

Hur det var med turboborsten? Klart mycket bättre än förväntan! En jädra rotation på och bortsett från ljudnivån den gav ifrån sig var den riktigt effektiv!

[tags]Hem, Hushåll, Städa, Städning, Rengöring, Dammsuga, Dammsugare, Miele, Damm, Smuts, Golv, Matta, Mattor, Hund, Hundar, Katt, Katter, Pälsdjur, Hundhår, Katthår[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.