Ingen trailer för Mot Alla Odds ännu

En av oss deltagare hade fått uppgifter från SVT att trailers för programmet skulle börja rulla ikväll den 12:e mars, två veckor före programstarten.

Så här satt jag och två barn i soffan kl19:50 och väntade. Mobiltelefonens kamera var aktiverad och ställd i videoläge för jag tänkte vara lite nördig och filma TVn när trailern eventuellt skulle sändas i SVT1 efter nyheterna och före programmet som började kl20.

Det är klart att det kändes otroligt nervöst. Resan var ett kapitel för sig men tiden efter hemkomsten tills nu har känts ganska tyst och tom. Några av oss har känt och funderat typ ”har resan verkligen ägt rum”. Så det är klart att se det på TV skulle kännas på riktigt och väldigt spännande.

Men några minuter i kl20 hände inget. Trailers för andra program sändes och videokameran i telefonen rullade och besvikelsen och antiklimax var ett faktum :)

Några minuter senare postades i vår interna grupp på Facebook att nya uppgifter kommit att det nu var torsdag som gällde.

Det är väl inte hela världen. Då väntar vi till torsdag igen men man blir lite fundersam när uppgifterna kommer från folk på SVT som borde veta. Planeras det inte mer noggrant än så?

Så ni som jag som väntar på att reklamen ska börja rulla, nu är det torsdag som gäller. Själv ligger jag då på ett hotellrum i Örebro, men det finns säkert TV där också :)

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Tillgänglighet, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua [/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.