Nedräkningen har börjat, 7 dagar kvar!

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 7 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Nu har nedräkningen börjat. Jag gick ända tills igår och trodde att det var två veckor kvar till premiären. Lite datumvill, men insåg att det nu bara är 7 dagar och 5 minuter kvar tills det är dags!

Just första avsnittet har jag redan fått se i förhand och det känns oerhört bra och jag är supernöjd med resultatet så långt. Jag och jag tror det gäller även de andra 9 deltagarna, var ganska tagen efter att ha sett det.

Men det är ändå superstort att se det i en riktig TV och att det säkerligen kommer ses av över en miljon tittare!

Idag har det också börjat hända lite på mediafronten. Ytterligare en taltidning som riktar sig till synskadade vill intervjua mig samt ett väldigt stort känt mediaföretag. Mer om det inom kort!

Håll koll på bloggen och min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.