Nedräkningen har börjat, 6 dagar kvar!

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 6 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Tiden går fort nu! Idag efter jobbet har jag träffat en taltidning och blivit intervjuad. Det kändes som en bra intervju och den kommer publiceras på måndag. Jag har fått löfte om att lägga upp den här i bloggen och mitt poddflöde.

Idag ringde också ”det stora mediaföretaget” och bokade intervju. Det är inte meningen att låta hemlighetsfull, jag hoppas verkligen kunna tala om snart. Men ibland är det svårt att hålla isär vad man får och inte får berätta och då är det bättre att vara tyst och kolla först :)

Vidare är nu också en DVD på väg på posten med det första avsnittet av programmet så att vi kan få se det med familjen först. Det är en mycket sympatisk tanke att låta barnen förbereda sig och smälta det när, förhoppningsvis alla positiva och bra kommentarer kommer. Något säger mig att det kommer bli filmkväll framåt helgen :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.