Nedräkningen har börjat, 5 dagar kvar!

Bild: DVD-skiva med texten

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 5 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Idag kom DVD-skivan med första avsnittet av Mot Alla Odds som utlovat! En rund plastbit i ett vadderat kuvert, så obetydligt men som kommer förändra mitt liv i stort den närmaste framtiden och i smått för all framtid, det är jag övertygad om.

Jag gjorde verkligen mitt bästa för att spara visningen till helgen så att man kunde mysa lite med chips och dricka utan att behöva känna stressen över att komma i säng för att det är skola och jobb i morgon. Men för första gången på en evighet kommer nog familjen sitta i TV-rummet ikväll och avsnittet rippas för närvarande in i mediadatorn. När alla barn kommit hem från träning och hundarna är kvällsrastade så gäller det. Vi får se hur reaktionerna blir :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.