Nedräkningen har börjat, 4 dagar kvar!

Bild: DVD-skiva med texten

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 4 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Vaddå? Räcker det inte bara med att räkna ner från 7 till 0, måste man ha något vettigt att skriva också? :)

Okej då, igår var det VIP-visning för familjen hemma och det kändes väldigt speciellt. Det blev ganska sent för att vara en torsdag för att det var träning som slutade sent. Men DVDn hade kommit och det fanns liksom inget val :)

Alla barnen satt kvar hela programmet ut, men klockan var lite för mycket för att få någon utvärdering annat än att det tydligen var bra :) Jag tror att avsnittet kommer ses flera gånger innan det är på riktigt på tisdag.

Jag var lite hemlighetsfull tidigare om det ”stora mediaföretaget” som vill intervjua mig. Jag var lite hemlighetsfull eftersom jag inte visste om jag fick skriva om det i nuläget. Bättre att kolla och vara på den säkra sidan så man inte gör något dumt :) Nu har jag fått besked och det är så klart helt OK att skriva om det.

På måndag kl14:20 kan ni höra mig och Niclas Rodhborn i P4 Extra med Lotta Bromé!

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

2 reaktioner till “Nedräkningen har börjat, 4 dagar kvar!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.