Nedräkningen har börjat, 3 dagar kvar!

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 3 dagar och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Det finns inte så värst mycket att tillägga idag i just det här ämnet. I skrivandets stund händer en massa andra saker, mer om det senare. Just nu sitter vi i och för sig och tittar på första avsnittet igen. Äldsta dottern ser det för fjärde eller femte gången och jag för tredje. Jag tycker fortfarande det är lika starkt. Oerhört skön humor, en del sorg och starka berättelser och en stor portion jävlar anamma! :)

Men det får ni se snart och nu fortsätter festen här hemma och jag ska ta en pilsner till och gå på efterrätten :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.