Cykelpremiär 2013

Bild: Joakim Nömell och Thomas Egrelius vid tandemcykel

Bild: Joakim Nömell och Thomas Egrelius vid tandemcykel

Våren dröjer lite längre än vad jag hoppats på men nu orkade vi inte vänta längre :) Jag och kompisen Thomas ”Egge” Egrelius pumpade nya cykeln och trotsade vinterväglaget för en dryg 5-milsrunda. Även om det började ganska trögt med en trasig cykelpump som tog tid så var vi snart iväg. Ja så klart, vi sinkades också lite av montering av givare för cykel-GPS, väldigt viktig utrustning :)

Färden bar ner förbi Västerhaninge mot Tungelsta och vid ca 28KM blev det kaffe och bullepaus på Café Rosenhill innan det bar hem igen. Totalt slutade rundan på ca 55km.

Det var riktigt tungt idag! Längs vägen hem tänkte jag på kommande Vätternrundan i juni och undrade vad i hela friden jag givit mig in på! Dessa tankar gjorde kanske inte att orken påverkades så positivt och det kanske inte var helt rättvist att mäta känslan i den här rundan med hur det förhoppningsvis kommer vara då då man är något mer vältränad igen.

Det måste bli mycket mer löpträning, styrketräning för rygg, mage och armar och framför allt mer benträning.Men ska man i det här läget, när benmusklerna drar ihop sig och benen knappt bär upp för trappan, så är det grymt kul att äntligen vara ute på vägarna igen!

När vi stapplande tog oss in genom ytterdörren, svettiga och en skitig cykel, väntade en fantastisk överraskning! :)

[tags]Träning, Cykel, Tandemcykel, Vätternrundan, Löpning, Styrketräning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.