Nedräkningen har börjat, 1 dag kvar!

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Om 1 dag och 5 minuter är det dags, då får ni se mig i TV! :)

Nu är det inte långt kvar och det pirrar faktiskt lite i magen. Jag, Niclas Rodhborn och Angelica ”Titti” Österberg sitter på Tittis hotellrum i centrala Stockholm. Vi har beställt middag upp till rummet och om 5 minuter börjar återblicken efter förra årets upplaga och vad deltagarna gör idag. Det gör det plötsligt väldigt på riktigt! Vi kan nog inte riktigt förstå vad som väntar, om något speciellt alls väntar och väntat har vi verkligen gjort. Det har gått nästan 4 och en halv månad sedan vi kom hem från världens äventyr och under den tiden har vi inte fått säga mycket och få har frågat.

Jag ser otroligt mycket fram emot det här. Det blir som att uppleva äventyret igen och äntligen få dela med sig.

Idag intervjuades jag och Niclas i Sveriges Radios P4 Extra och det var en kort men rolig upplevelse och kändes som det verkligen bidrog till storheten. I morgon kl07:50 ser ni Titti och Niclas i God Morgon Sverige i SVT1 och sedan är det bara timmar kvar.

Nu börjar det snart och jag hoppas inte matleveransen hamnar mitt i :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Taltidning,[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.