Maria Lindholm intervjuas av Eva Rusz i Radio 1

Idag var Maria Lindholm gäst hos Eva Rusz i Radio 1. Maria drabbades av uttorkning och blev otroligt sjuk och tvingades bryta på expeditionens allra första dag. Jag delar inte hennes uppfattning om vad som hände och hur allvarligt det var, men det var oerhört sorgligt och jag kan knappt sätta mig in i hur det skulle känts om det drabbat mig. Äventyret var det största i mitt liv och det verkar inte så troligt att något liknande händer igen. Att då få vända hem innan det ens börjat kan knäcka vem som helst. Speciellt för oss med funktionsnedsättning. Chansen att göra något liknande är så väldigt liten för att inte säga obefintlig.

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.