Mot Alla Odds 2013 avsnitt 1 del II

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Till morgonkaffet måste man naturligtvis bläddra igenom de sociala medierna för att se om det hänt något mer under natten, men det har varit rätt lugnt även om det fortsatt komma en massa likes och fina uppmuntrande kommentarer.

Någon undrade om det var en romans på gång mellan Per ”Pax” Axensköld och Nina Lundberg och det får man väl se. Man kan bara reflektera att när en kille hjälper en ”kvinna i nöd” som Pax uttryckte det, får man vänja sig vid sådana teorier :) Men som sagt framtiden får utvisa. Förra årets upplaga slutade i bröllop och barn, så ni tittare kanske har höga förväntningar? :)

Jag blev också omnämnd på Twitter. Ett par undrade ”varför den blinda killen har pannlampa” :) Jag svarade så klart att det dels var för att kamerorna behövde ljus på ansiktet och för att så klart synas. Själv hade jag så klart ingen annan praktisk nytta av pannlampan. Just nattetid kanske jag rent av hade någon liten fördel av min vana att orientera utan syn och behövde inte tänka extra på att sätta fötterna rätt.

I övrigt har natten varit ganska lugn men jag behövde bara gå ut genom dörren för att märka skillnad. Den första hundägaren jag mötte och som jag nästan alltid möter stannade och började prata om programmet, att det var så bra och att han såg fram emot nästa avsnitt. Väldigt roligt att folk ger sig till känna tycker jag, det stör mig inte alls.

Jag har ju tänkt på det hur folk som bor runt omkring och kanske ser mig dagligen ute med hunden, i affärerna i centrum etc reagerar när man plötsligt ser någon man känner igen i TV. Jag är ju redan ganska utmärkande med ledarhunden och min relativt stora familj.

Nu ska jag bege mig till jobbet och möta reaktionerna där, men jag känner mig lugn inför det. De som tycker det är bra kommer garanterat säga det och de som inte tycker det var så bra kommer nog mestadels behålla det för sig själv. Vi får se om teorin stämmer :) Men jag ska ändå koncentrera mig på det som är positivt och bra och den glädje och optimism programmet sprider. Man kan ändå inte bli älskad av alla.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Twitter, Facebook[/tags]

2 reaktioner till “Mot Alla Odds 2013 avsnitt 1 del II”

  1. Helt rätt tänkt, man kan inte bli älskad av alla. Ja det var skumt att du hade pannlampa, det behövde du ju egentligen inte… men TV är TV… och i TV verkade det som om jag kunde hänga med på EXAKT allt när jag i princip inte hörde någonting alls… Och man såg inte att jag fick en sida papper med text från Oskar i början när vi kom fram till La Fe heller så folk fattade nog inte att jag fick information.. Så det är lite klurigt det där,, hoppas det syns mer i de kommande avsnitten att jag är döv och att de andra måste skriva till mig för att jag ska hänga med. men jag tror du och jag kommunicerar taktilt nästa avsnitt, det blir nog spännande :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.