Intervju i Radio Haninge

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Nu har jag varit i en uppföljande intervju i Radio Haninge.

Senast blev jag intervjuad den 5:e december kort efter att SVT presenterat deltagarna.

Radiostationen är en liten närradiostation som sänder över södra Stockholm och över internet. Vi hade Rickard ”Don Ricardo” Forshäll med käresta på middag och det blev lite skämt om toppkändisar som måste lämna middagsbordet för att göra intervjuer och som äkta idoldyrkare satte de på radion och lyssnade i vardagsrummet :)

På tisdag 2/4 kl08:30 blir det lite tyngre grejer, då väntar intervju i P4 Radio Stockholm :)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media, Radio, Intervju, Twitter, Facebook[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.