Rickard Forshäll intervjuas av Eva Rusz i Radio 1

Idag gästades Eva Rusz i Radio 1 av min vän Rickard Forshäll. Det var ett otroligt bra program, väl värt att lyssna på. Rickard har en livshistoria som fascinerar mig väldigt mycket och den styrka han har för att bryta det mönstret och göra något bra av det istället.

Vi skulle egentligen ha besökt Eva Rusz tillsammans men jag kunde inte delta och får komma senare i maj istället.

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.