Föreläsning för Statistföreningen

Här om veckan fick jag en förfrågan om att föreläsa om Mot Alla Odds för Statistföreningen vilket jag självklart tackade ja till. Det blev min andra föreläsning om äventyret och blev inte så stort, endast ett fåtal åhörare men det gjorde inget. Det var trevligt och jag fick prova min nygjorda presentation min fru knåpat ihop.

Hela föreläsningen tog ca två timmar och alla verkade väldigt nöjda.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.