Sommarpratare hade jag velat vara

Under hela äventyret med Mot Alla Odds, allt från casting till sändning i TV, har jag funderat på vad jag ville utnyttja detta till. Det kunde ju ha varit ett utmärkt tillfälle med så mycket mediautrymme även om jag redan från början tvivlade på att vi skulle vara så enormt intressanta egentligen. Men jag kunde inte komma på något. Ingen dröm om glassigt kändisliv, ingen dröm om TV-jobb eller liknande. Men de gånger jag gjort radio under våren har jag känt att det har varit roligt.

Idag presenterades årets sommarvärdar i Sommar & Vinter i Sveriges Radio P1. För några dagar sedan var det någon som sa på jobbet ”då får vi väl höra dig snart?” Då var jag ju tvungen att säga tyvärr, men kände samtidigt att just det hade jag verkligen velat göra. När programmet togs upp på jobbet var jag ganska övertygad om att någon av oss skulle vara en av sommarpratarna, men så var inte fallet. Och jag kan tycka det är lite synd när man tar folk som varit med flera gånger när det finns så många spännande människor och historier att berätta.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Press, Media[/tags]

En kommentar till “Sommarpratare hade jag velat vara”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.