Intervju i Radio Haninge del II

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Idag har jag blivit intervjuad i Radio Haninge angående Mot Alla Odds. Det var en timmes intervju ungefär där vi pratade om det som var svårt att prata om förra gången när programmet höll på att sändas.

En timme varvat med reklam och lite musik går väldigt fort men radio är väldigt roligt.

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Radio, Närradio, Intervju[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.