Semester 2013

Så är det då äntligen ”den där” fredagen, nu är det semester i hela fem veckor! Skrivbordet är städat, datorn avstängd och förhoppningsvis allt som går att slutföra är slutfört. Jag vet inte, det har varit tungt de senaste veckorna men jag kan inte säga vad det exakt beror på.

Men nu blir det en rejäl och välförtjänt paus och jag ska njuta av sovmorgnar och en tyst väckarklocka.

Vad som är planerat för semestern? Det blir en vecka i hyrd stuga ute i skärgården och resten av tiden mestadels hemma i stan, med promenader och glass på Djurgården och kanske någon tur med skärgårdsbåt. Det tråkiga och mest överhängande är dock att fixa och försöka sälja båten som jag skrev om igår. Att ha det hängande över mig under ledigheten var inget jag drömde om men det finns ingen förskoning och bara att hugga i.

Nu släcker jag och stänger till kontoret och nästa gång jag slår mig ner här igen blir den 12:e augusti.

[tags]Sommar, Sommarlov, Arbete, Semester, 2013[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.