Flaskpost från Rånö 2013 del VII

Sista dagen är här och klockan ringde 08:00 imorse. Jag som lovat mig att utnyttja varje minut här, slösade inte bort min lördag igår med att förbereda packningen. Det skulle kännas som att man lika gärna kunnat åka hem igår :)

Men det har ändå varit gott om tid. Båten gick kl12:20 och stävar nu över Mysingen mot Nynäshamn.

Efter 7 år här ute har vi nog ändå lite vana på att packa och städa och bara en burk mat blev kvar så planeringen är ändå rätt god.

Det är en konstig känsla att lämna ön. Vemodigt och tråkigt och i alla fall jag känner att jag nog kunnat stå ut en vecka till utan lidande. Samtidigt börjar kläderna lukta unket och det ska bli skönt att duscha och gå på en riktig toalett och framför allt ha rinnande vatten igen.

Nästa år är redan bokat. Tyvärr blir det en vecka tidigare då, stugorna var upptagna denna veckan och vi var försent ute. Men så länge makterna levererar juste väder vecka 29 2014 så spelar det mig ingen roll.

[tags]Semester, Sommar, Skärgård, Stockholms Skärgård, Mysingen, Rånö, Rånö Källan, Utö, Nåttarö, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.