Besök i Apple Store i Täby centrum

Jag har varit på väg till Täby centrum enda sedan Apple Store invigdes vilket börjar bli länge sedan nu. Men det har känts drygt att åka dit utan att ha en stor hög pengar att investera där och att bara åka och titta har inte känts så inspirerande. Men när jag fyllde 40 i mars, fick jag ett presentkort av mina kollegor just på Apple Store så möjligheterna ökade helt klart.

Men i dagarna kvitterade dottern ut sin första lön efter sitt sommarjobb. Det var en ganska duktig slant och så klart flödade inspirationen när det handlade om vad pengarna skulle användas till. Spara fanns inte ens med långt ner på listan :)

Däremot tyckte jag att en Apple TV vore en vettig investering och att jag kunde bidra lite med mitt presentkort eftersom jag inte har något annat på önskelistan som ens är i närheten av summan som finns på kortet. Men vi köpte en Apple TV till familjen för ett par år sedan och det är nog en av de prylarna som använts och uppskattats mest i hushållet. Dottern tittar mycket på film och det talas om att överta en LCD-TV från mormor och morfar och eftersom digital-TV från Comhem inte är aktuellt med flera boxar, tvillingkort etc, är detta en perfekt investering.

Täby centrum har vuxit otroligt sedan jag var där senast, vilket väl snart är 20 år sedan. Det kändes nästan som ett annat land med alla dofter och människor. Apple Store var väl ingen överraskning direkt. Rent och enkelt med alla deras produkter uppställda och möjliga att provköra. Vid varje produkt låg en iPad som skylt med information, väldigt snyggt! Jag vet ju att jag inte skulle ha några som helst problem att roa mig här inne med en fetare plånbok, men det är inget jag behöver bekymra mig om just nu :)

Jag tittade i min iPhone där jag har appen Apple Store nedladdad. Självklart kände appen av att vi var nära en Apple Store. Däremot testade jag aldrig funktionerna att beställa hjälp från butikspersonalen i appen eller skanna och betala i telefonen. Butiken kryllade av ledig personal så det var inga problem att få hjälp. Däremot var ingen personal påträngande medan vi gick runt och tittade.

Nu har dottern dock investerat i sin mediaenhet och det är bara att invänta TV och sedan koppla in.

[tags]Apple, Apple Store, AppleStore, Apple TV, AppleTV, iPhone, iPad, Mac, Film[/tags]

Täby, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.