Två år med ledarhunden Flinga

Tiden går väldigt fort. Idag var det två år sedan jag och Flinga lämnades på egen hand och instruktören åkte hem. Det känns som mycket länge sedan.

Och man säger ju att tiden går fort när man har roligt och så är det verkligen. Den hund man har just nu är alltid den bästa men jag tycker nog ledarhundsverksamheten på Synskadades Riksförbund gjorde ett synnerligen lyckat val åt mig den här gången. En arbetsglad och positiv hund som jobbar bättre desto rörigare det är och ett otroligt bildminne. Dessutom är hon väldigt mycket en-mans-hund för att vara Labrador och väldigt trogen husse och föredrar mig framför andra, precis som det ska vara.

Att hennes energi ibland rinner över är inget som stör mig. Det påverkar mig bara positivt och gör även mig glad. Det är liksom svårt att vara tungsint med henne vid sin sida :)

Så det har varit två fantastiska år som jag hoppas ska bli många flera. Självklart vill min Flinga att jag ska ha ett liv med mer fritid och inte jobba så mycket, utan ha mer tid för långa promenader och stadsvandringar :)

[tags]Hund, Hundar, Ledarhund, Ledarhundar, Synskadade, SRF, Synskadades Riksförbund[/tags]

2 reaktioner till “Två år med ledarhunden Flinga”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.