Dags för cykelservice del II

Ikväll hämtade vi ut cykeln från service. Det är verkligen trevligt att hämta ut cykeln, känns som ny :)

Nästan allt åtgärdades. Genomgångna bromsar och allt smort ordentligt, ny kassett bak och ny kedja. Tyvärr visade det sig att växelföraren bak behövde bytas vilket fördyrade det hela en del. Det innebar att de nya smalare däcken får anstå till senare.

Den brustna växelvajern är fortfarande skarvad men på ett lite snyggare sätt med vajerlås istället för skruvar och muttrar.

Nu återstår bara en provrunda för att se om den nya högre utväxlingen ger någon effekt :) Vi får se om det blir någon provtur i helgen eller om det blir på måndag. Då inleder jag även samarbetet med en ny, tredje pilot för att öka mina möjligheter att träna regelbundet.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Sportson, Haninge[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.