Föreläsning hos De Blindas Fritidsklubb

20130929-120111.jpg

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

Idag var jag inbjuden att föreläsa hos De Blindas Fritidsklubb. Det var ett 20-tal åhörare som samlades i deras klubbstuga i Orhem söder om Stockholm. Trots gråväder så har Stockholm speciella miljöer att bjuda på. Den friska luften och svaga doften av röken från öppen spis.

Idag var det åter igen bara synskadade åhörare och jag hade en timme på mig att få med hela resan samt egna reflektioner och det gick lite bättre den här gången. Så klart hinner jag inte berätta ett sådant äventyr på en timme så det gäller att välja ut godbitarna.

Det var väldigt roligt att vara där. Jag känner alltid en viss oro att prata inför min egen handikappgrupp. På något vis har jag fått för mig att så många fortfarande är negativa men så verkar det inte vara och jag fick tvärtom mycket beröm för mina insatser vilket så klart gör mig glad :)

Nu väntar en killkväll med en gammal vän så imorgon blir det antagligen lite segare än vanligt ;)

Håll koll på bloggen och gå gärna in och gilla min Facebook-sida.

Mot Alla Odds Teaser

SVT – Mot Alla Odds officiella hemsida

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.