Cykel och trainer del V

Jag har fått hjälp av min lokala cykelhandlare Sportson och kopplats ihop med Shimano som är svensk generalagent för Elite trainers och servicen så här långt är det verkligen inget fel på. En ny trådlös fjärrkontroll och mottagare är på väg via post för att utreda vari felet ligger. Tyvärr ligger en helg framför så den efterlängtade försändelsen kommer förhoppningsvis på måndag om inte all julklappspost försenar leveransen.

När allt fungerar tillfredställande hoppas jag kunna göra en mer riktig genomgång av alla funktioner. Jag väntar även på 2 nya filmer som är på väg via post från Italien. Det bör inte ta mycket längre tid än ett brev från Uppsala :)

De nya filmerna är cykelloppet Gran Fondo New York, ett 17,7 mil långt lopp som ägerum i maj varje år samt en ca 8 mil lång sträcka från Andorra till Figuerola i Spanien. Då har jag sträckor på 7km, 2,5 mil, 4,1 mil, 8 mil samt 17,7 mil. Det blir en bra variation och upptrappning inför vårens träning. Banorna är allt från 4 mil ganska snäll snabb flack terräng till kilometervis med brant klättring.

Så nu längtar jag verkligen efter en stabilt fungerande utrustning som ger svett och muskler istället för frustration och tandgnissel :)

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Träningscykel, Motionscykel, Trainer, Spinning, Spinningcykel, Cykeldator, Garmin, Träning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.