Återträff för Mot Alla Odds-gänget planeras

Bild: Mot Alla Odds 2013 deltagare gruppbild

I mitten av mars planeras en återträff för gänget i Mot Alla Odds. Det är Sonia Elvstål som står för initiativet och planeringen och det är också i hennes hemstad Östersund vi ska samlas.

Just nu verkar det som om alla utom två kan komma. Det är svårt att hitta en helg som passar alla och man ska också ha råd att resa. Men det är roligt att så många ändå kan komma.

Helgen 14–16 mars far vi därför norrut och det planeras en massa roliga aktiviteter så som att åka snöskoter, klappa älgar, mingelkväll med de som vill träffa oss och andra tokigheter :)

Tågbiljetterna är bokade och jag får med mig hela familjen. Gänget har inte träffats på väldigt länge. Här kommer det så klart text och bilder under helgen om en dryg månad.

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten[/tags]

5 reaktioner till “Återträff för Mot Alla Odds-gänget planeras”

  1. Det låter jättekul! Nästa gång kan ni kanske träffas i Nicaragua . Då kan ni tälta på min lilla trädgård… Det ska bli kul att se bilderna från återträff.. Ha en bra dag…

    1. Jag är rätt säker på att alla skulle vilja återse Nicaragua, det hade varit underbart!

    1. Det kommer bli kanon! Synd bara att hon bor norrut och inte i Spanien eller något liknande varmt och skönt ställe :) Det är klart, där kan man inte åka snöskoter :)

  2. Vad roligt att ni kan träffas och ha kul ser fram mot att se bilder därifrån…. Ha en skön helg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.