Föreläsning hos Synskadades Riksförbund i Uppsala del II

Idag är jag på återbesök hos Synskadades Riksförbund i Uppsala för att göra en ny föreläsning om Mot Alla Odds. Jag var här och föreläste i september.

Idag var det ett knappt 20-tal åhörare och det var trevligt och många bra frågor och som det verkade stort intresse. På något sätt är det både lite extra svårt och inspirerande att föreläsa inför andra med funktionsnedsättningar. Svårigheten består nog mest att inte kunna krydda upplevelsen med bilder.

Men roligt var det som vanligt och åter igen känner jag mig så där skönt trött efteråt.

Nu är det en avslappnande tågresa framför mig och den ska jag ägna åt en bra bok.

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.