Andra året på nya jobbet

När jag skrev en liten årssammanfattning förra året lade jag upp ett utkast även för detta år för att säga något på tvåårsdagen. Nu när utkastet pockade på uppmärksamhet vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

Men det har gått två år sedan jag bytte jobb och jag ångrar mig fortfarande inte. Jag saknar samma saker fortfarande, eget kontor, stor frihet att sköta allt och med en mestadels bra kollega. Kontoret låg centralt och bra, i jobbet var en del resande som jag tyckte var roligt. Men den tuffa och begränsade marknaden gjorde att det aldrig kändes riktigt bra och tryggt. Och trots att vi var som en egen verksamhet fanns ändå ett huvudkontor som ville ha resultat och vinst.

Men jag gjorde rätt och jag hade tur. Även om det snurrar lite ”skit i fläkten” så överväger det positiva stort. Om jag kan känna något ibland, så är det att jag skulle vilja utvecklas vidare. Det jag gör har jag gjort i 8 år och kan min läxa i sömnen. Även om det är väldigt roligt och gör stor skillnad för människor jag möter, är det sällan det ger någon riktig utmaning. De enda utmaningarna man ställs inför är det som prövar tålamodets gränser vad gäller administration och byråkrati.

Men jag är bra på det jag gör och det är som sagt roligt, så kanske är det bara sådan jag är som person, som vill att något positivt ska hända då och då. För det finns egentligen ingen plats jag kan peka på och säga där behövs jag.

Så det tredje året rullar igång med full fart så får jag se vart vägen bär :)

[tags]Jobb, Arbete, Anställning, Anställningsintervju, Anställningskontrakt, CV, Intervju, Lön, Löneanspråk, Löneförhandling, Lönebidrag, Förhandling[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.