Premiär för löpning 2014

Idag var det premiär för löpning utomhus i år. Det milda vädret har gjort att vi inte längre har någon snö och det känns nästan vårigt ute med några plusgrader.

Jag har inte sprungit så mycket det här året, men några pass på löpbandet har det blivit. Annars har det mest varit cykling för hela slanten. Jag skulle verkligen vilja variera min träning mer och det är bara en disciplinär fråga. Jag tycker det är svårt att hålla ihop spinning, cykling på trainer, löpning och styrketräningen. Livets vakna timmar då man inte är på jobbet räcker inte riktigt till känns det som :)

Idag blev det en 6km lång runda efter jobbet och det kändes inte så farligt att komma igång. Det blir träningsvärk i de muskler jag inte använder när jag cyklar, det är självklart :) Men pulsen och andningen kändes helt OK och skönt att det blev ett smakprov på utomhussäsongen i alla fall.

Det är med löpningen precis som med cyklingen, inomhus på löpband eller trainer är helt OK men ”på riktigt” är skillnad. Nu får vi se om det blir vinter igen en sväng till innan våren eller om snön håller sig borta.

[tags]Träning, Löpning, Cykel, Tandemcykel[/tags]

2 reaktioner till “Premiär för löpning 2014”

  1. Grattis t första turen utomhus. Har aldrig kunnat med å springa på löpband. Mest som uppvärmning. Sååå trist. Jag hoppas ff på att jag kommer kunna springa i år. Målet är ju det. Måste bara ta det lugnt (svårt som du vet). I augusti är det 2 år sen jag sprang sist. Sjukt länge…… Skam den som ger sig. Kan ju iaf P W. Ha en skön helg.

    1. Hoppas du får börja springa snart igen, du vet vart du kan vända dig om du behöver sällskap :)

      Ja löpband och träningscykel kan vara lite småtrist. För mig som inte har något val ofta, får jag se till att göra det så roligt som det går. Bra musik och bra tankar, brukar tänka mig streckor som jag springer :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.