Lördagsträning

Idag var vi tre tandempar som startade från Spånga och cyklade ut över Lovön och Färingsö. Det var strålande sol och inte så mycket vind.

Färden började inte så bra för mig och min pilot. Efter några kilometer brast kedjan och vi blev stående i 45 minuter tills servicebilen kom med verktyg och fick ordning på det så att vi kunde fortsätta.

Det blev ett bra träningspass med några hårda kappkörningar vilket är vansinnigt roligt :) Vägarna var fulla av cyklister och rullskidåkare så våren kändes i luften på flera sätt. Det blev totalt 65,5km på 2:10:27 med ett hastighetssnitt på 30,15km/h och en maxfart på 57km/h. Snitthastigheten får man nog vara nöjd med eftersom en ganska lång sträcka var i miljö med mycket korsningar och trafikljus.

Nu efteråt känns det sådär skönt i kroppen. Det är dags att åka hem och fylla på energireserverna. Imorgon var det tänkt ett ytterligare långpass, men Thomas som jag skulle ha cyklat med däckade i feber efter vårt första tempolopp. Så det blir att köra inne på trainern istället.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Motion[/tags]

Spånga, Stockholm, 16391, SE

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.