Riktigt cykelförråd

Ibland älskar jag min hyresvärd :) Jag har äntligen fått ett riktigt förråd i fastigheten där vi bor! Givetvis har vi alla vanliga källarförråd men jag har velat ha ett riktigt förrådsrum för att förvara mina dyra cyklar.

Och som om turen är på min sida, har ett av totalt två förråd äntligen blivit lediga. I markplan, nära utgång, med riktig säkerhetsdörr, dubbla lås, 8 kvadratmeter med diskho, till och med ett kylskåp.

Det här blir helt perfekt för mig. Här kan jag förvara cyklarna, jag kan ha lite verktyg och jag kan skölja och göra rent på ett annat sätt som inte är så lätt i en lägenhet. Och familjen som är så trötta på cyklar, cykelställ för bil, slangar och däck, slipper ha det inne i lägenheten.

Nu skulle jag bara behöva ett litet bord att meka på och så småning om även ställ för att slippa luta cyklarna mot väggarna eller varandra.

[tags]Cykel, Cykling, Tandemcykel, Paracykel, Svenska Cykelförbundet, SCF, Funktionshinder, Funktionsnedsättning, Synskadade, Träning, Motion[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.