Timglaset pod: ”Joakim – den blinda fotografen”

I början av april blev jag intervjuad av Timglaset pod och idag publicerades avsnittet.

Timglaset är en nystartad pod som var annan vecka intervjuar en intressant människa med någon sorts funktionsnedsättning och det är så klart hedersamt att få vara med om detta.

Titeln på min intervju är helt klart rolig, nästan lite vilseledande men ganska talande för mig som person tror jag. Och frågetecknen huruvida jag verkligen är fotograf eller ej tror jag rätas ut om man lyssnar på intervjun :)

[tags]TV, SVT, Sveriges Television, Reality-TV, Realityserie, Dokumentär, Media, Mot Alla Odds, Funktionsnedsättning, Funktionshinder, Handikapp, Handikappade, Synskadade, Rörelsehindrade, Döv, Döva, Teckenspråk, Handalfabetet, Amputerad, Amputerade, Tillgänglighet, Utmaning, Äventyr, Sydamerika, Nicaragua, Regnskog, Djungel, Stilla havet, Atlanten, Podcast[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.