Jobbar igen

Nu är min tillåtna sjukperiod slut och det är dags att börja jobba igen. Jag kan inte säga att jag känner mig redo, men det har kanske mest med annat än själva läkningen i kroppen att göra.

På morgnarna värker både axel och operationsärret i magen och det gör ont både att klä sig och ha kläder på sig. Men det är långt ifrån den där mördande värken som jag hade precis för en vecka sedan.

Jag vet inte riktigt hur min vecka ser ut men ganska lugn tror jag. 2 klienter idag. Men de sista tre veckorna före semester blir nog fullt upp då det är många som fått vänta medan jag varit sjuk.

På torsdag tas stygnen bort.

[tags]Arbete, Sjuk, Sjukhus, Huddinge Sjukhus, Magvärk , Blindtarm, Blindtarmen, Operation[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

2 reaktioner till “Jobbar igen”

  1. Ta det lugnt bara o funkar det inte å jobba idag så är det bara att vända hemåt o be om mer sjukskrivning. Annars kommer det bara att ta längre tid för dig å komma tbx på banan igen med cyklingen. Ingen kommer å tacka dig för att du går tbx för tidigt o förlänger läkningen. Lycka till idag iaf och grattis på bröllopsdagen.

    1. Nej hade det inte varit för ekonomin och för att jag måste få tag på en läkare för mer sjukskrivning så hade jag lätt fortsatt vara hemma. Efter en hel dag i rörelse igår gjorde det ganska ont så jag ska ta det lite lugnare idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.