Tävlingslicens 2014

Bild: En tävlingslicens från Svenska Cykelförbundet

Idag skulle jag och min pilot deltagit i ett första SM för paracyklister i Götene. Tävlingen anordnas av CK U6. Vi har deltagit i cykelklubben SMACKs tempotävlingar tidigare men för dessa behövs ingen tävlingslicens.

Men nu var det en riktig nationell tävling som ger internationella UCI-poäng och för det krävs en licens. Vi beställde våra för några veckor sedan och nu börjar det kännas på riktigt :)

Nu blev det inget SM för mig i år på grund av alla skador, framför allt min nyligen bortopererade blindtarm med efterföljande komplikationer, men plastkortet har kommit och, barnsligt kanske, men det känns ganska häftigt ;) Det ger ändå känslan av att det är på gång och att det om inte annat finns något att sträva efter. Klubbens egna tempotävlingar fortsätter under sommaren och början på hösten och dom ska vi försöka delta i innan det blir dags att gå in och träna över vintern.

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, Tandemcykel, Motion, Träning, Tävling, Tävlingslicens, SM [/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.