Promenad på Djurgården

Idag tog sig nästan hela familjen in till stan för att gå en långpromenad i det vackra vädret. Det blev båten ut till Djurgården för en promenad med mat- och glassstopp mot Djurgårdsbrunskanalen. Där gick vi hela varvet runt, bort till gamla Djurgårdsbron, över den och längs kanalen hela vägen tillbaka till nya bron.

Mycket båtar, badande hästar, promenerande, löpande och cyklande människor. Det är en riktigt härlig stad vi har!

Vägen hem gick på trötta ben längs Strandvägen och Hamngatan tillbaka till centralstationen. Jag mätte inte sträckan den här gången men det måste ha blivit närmare en mil. Trots att mina otränade ben värkte och operationssåret i magen börjat sticka lite, kände jag mig otroligt glad och nöjd över dagen. Alla var glada och positiva hela tiden och ingen fick något utbrott. Barnen klättrade i träd, 10-åring som tonåringar och självklart fotograferas uppe vid kanonerna vid Sjöhistoriska museet.

[tags]Stockholm, Djurgården, Promenad[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.