Zwift iOS beta

Igår hände det äntligen, en inbjudan till betatest av Zwift för iPad och iPhone! Jag anmälde intresse för flera veckor sedan och man har rullat ut inbjudningar i omgångar till allt fler personer och igår var det alltså min tur.

Idag har jag installerat på en iPhone 6S och en iPad och kört ett första kort testpass och jag känner mig rent av lycklig! :)

Det försa testpasset var ett kort uppvärmningspass inför en längre utmaning. Just denna utmaning körde jag dock som vanligt på datorn då jag ännu saknar kompatibel pulsmätare vilken kommer beställas omgående.

Jag återkommer med mera intryck senare när jag hunnit testa mera.

[tags]Cykel, Cykling, Paracykel, tandemcykel, Zwift, Träning, iOS, iPhone, iPad[/tags]

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.