Kallelse till kurs del II

I december blev jag kallad till grundkurs 3 som är min och Fassis sista uppföljningsutbildning. Den skulle gå av stapeln första veckan i mars. Men av en mängd skäl har jag nu blivit framflyttad till juni istället. Passar klart bättre och är säkert varmare ute då också =) Det är förvisso mitt i skolavslutningstider men det ska nog gå bra.

Kursen äger rum ute på Almåsa Kursgård i Västerhaninge, alldeles invid Horsfjärden och där ute är fint sommartid. Det kanske inte riktigt är badväder men i vart fall inte snöstorm och drivis som det kan vara i mars.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Posted from Stockholm County, Sweden.

3 reaktioner till “Kallelse till kurs del II”

    1. Åfan är det din pyssling, coolt! Känner inte henne men vet vemhon är.

Kommentera