Sätraspelen 2009

Då va ytterligare en tävlings helg över, mycket tävlingar så här års, nästan varje helg är de någon :)

Både igår o idag har vi varit i Sätrahellen. Igår åkte vi med Jeppes tränare på morgonen redan, kl 07.30, inte jätte kul, men jag överlevde :)

09.45 va de dax för 60 m. Jeppe kom i första heatet vilket han inte gillar.. :) Men de gick jätte bra, han kom fyra med tiden 10.00!! Ett nytt personligt rekord :) O därefter gick tjejerna i hans grupp o gjorde personliga rekord nästan alla. jätte kul :)

12.25 va de dax för längd. Fyra försök. Han satte ett nytt personligtrekord där med, han hoppa 3.43, 13 cm längre en han nånsin hoppat!! Sååå duktig :) de gav honom en 11 placering.

Idag var de bara ett 400 m lopp, kl 14.25. O idag följde Jocke med oxå :) Vi var där kvart i två, så han skulle hinna värma upp o så. Sedan var de dax. o de for i väg i världens fart. Jeppe hängde inte riktigt med i täten, men han kom femma, med tiden 1.15. Första gången han sprang den här sträckan, men vad jag såg på de andra sä är de en jätte bra tid. :)

Så nu är de bara o ladda inför nästa lördag, då är de Haninge Open som gäller :)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Posted from Stockholm, Stockholm County, Sweden.

4 reaktioner till “Sätraspelen 2009”

  1. Bra jobbat Jeppe! Stort grattis till personliga rekorden. Jag får nog lov att komma och kika någon gång i Sätrahallen, vi bor ju i närheten :-)

    1. Ja men gör de, ni kan ju komma o kika hela familjen :) Den 7 feb är de lilla GE Galan i Sätrahallen, jätte kul o stooor tävling :)

    2. Påminn oss! Vi har något inbokat mitt på dagen vet jag, men en stund kan vi säkert komma förbi.

Kommentera