Sandra, Kim o barnen på besök

Igår var min kära kusin Sandra här med blivande man Kim och deras två söta barn, Ella o Molly, här o käkade.. De va såååå länge sen vi sågs allihopa.. så hemskt.. varför blir de så.. Jag tycker ju de är så himla kul o umgås med dessa människor.. varför ses man inte så ofta för???? Hoppas de blir en ändring på de nu!!!!!

Vi käkade god oxfile som vi grillade, sallad o lite pommes.. O Sandra o Kim hade ett gott rött vin med sig som vi drack till.. Allt var så mysigt.. ungarna lekte.. Våra stora tyckte de va jätte mysigt o släpa runt på Molly.. gå med vagnen o pyssla.. så mysigt :) alla orkade hålla sig vakna till de var dax för dom o åka hem, vid 12 tiden ..

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from .

2 reaktioner till “Sandra, Kim o barnen på besök”

  1. Åååhh…tack så mycket för i lördags, det var verkligen hur mysigt som helst!! Vi MÅSTE skärpa till oss och göra detta oftare!!! :-) Visst, nu är vi upptagna igen i en månad..men det är på lördagarna….man kan ju ses fredagar oxå!! :-) Puss puss från oss!! <3

    1. Ja och nu var det ju en rätt häktisk helg för oss. Var glad att ni inte träffade oss igår, då var vi trötta och tråkiga =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.