Bil/båt-adapter

Laptop biladapterJag tycker om när små enkla saker löser jobbiga problem. Och mitt ”stora” problem nu bestod i att jag inte har någon musik ute i båten. För ett tag sedan köpte jag en ny iPod-stereo, en Harman Kardon Go+Play för att ha både när jag tränar, på semestern och inte minst i båten. När maskinen kom visade det sig att den gick på 18 volt. Jag hade förutsatt att den skulle gå på 12 volt så att den skulle bli lätt att ansluta i båten.

Lösningen fanns hos Kjell & Company — såklart =)! Artikelnummer 44473 omvandlar 12 volt till 15, 16, 18, 19, 20, 22 eller 24 volt. Mellan 15–20 volt orkar den leverera 6A och vid 22 och 24 volt 5A. Den levereras med fem DC-pluggar för att passa dom vanligaste datorerna, och nu även min iPod-stereo. Och vid behov kommer jag även kunna ladda min laptop. Mycket trevligt!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Posted from Stockholm County, Sweden.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.