Zwift – SZR Autumn Race Series #15 2017

Bild: Zwift SZR Race

Den 15:e och sista deltävlingen i den svenska höstserien. Det börjar kännas tjatigt att blogga varje enskilt race. Jag kommer inte göra det i fortsättningen om inget speciellt händer. Nu hade jag påbörjat och mitt ordningssinne tvingar mig att avsluta.

Idag var det London som gällde och som arrangören hotat med, blev det en jobbig rutt som avslutning på serien. London Pretzel är 56km vilket är det längsta vi kört i serien, dessutom med två duktiga stigningar mot slutet. Annars ganska platt terräng.

Kände mig som vanligt stark i början men såg att jag direkt tappade på en del av de jag följer som jag tidigare var jämbördig med. Jag slet som ett djur men det gick ändå inte.

Innan resultaten är justerade hamnade jag runt plats 35–37. Det var inte så många som körde idag så det var nog väldigt långt ner i C-gruppen. Min medeleffekt var lägre igen och jag hade svårt att få upp pulsen. Det var väldigt varmt i lägenheten idag vilket säkert påverkade lite. Men bortförklaringar hit och dit, jag var dålig helt enkelt.

Men roligt var det som vanligt och dom flesta verkar inte ha haft några problem. Jag har deltagit i alla 15 deltävlingarna och är därmed med i utlottningen av avslutningspriser som är väldigt fina från Cykloteket, däribland en trainer. Den vore kul att vinna. :)

Nu blir det några dagars vila. I helgen blir det nya utmaningar.

Posted from POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige.

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.