Zwift Specialized Tripple-play mission

Bild: Zwift from Watopia

Bild: Zwift from London

Bild: Zwift from Richmond

December månad bjöd på ett nytt uppdrag i Zwift, ”Specialized Tripple-Play Mission”. Uppdraget går ut på att cykla 50km på valfri bana i alla tre ”världarna” som finns i Zwift; den virtuella världen Watopia, London och Richmond. Gör man det har man chansen att vinna en riktig cykel från Specialized, en 2016 års modell Ruby eller Roubaix. Riktigt vad det är för skillnad på dom två modellerna vet jag inte, men lovar att jag tar reda på det OM jag skulle vinna. Givetvis har man större chans att vinna om man kör alla tre streckorna. Då får man en ”lott” per strecka man kör.

Jag satte igång med utmaningen direkt och den
4:e december körde jag den platta banan och en knapp vecka senare, den

den 10:e december
körde jag i London och slutligen nu idag den

14:e december
avslutade jag uppdraget med att köra i Richmond.

Egentligen hade jag inte tänkt köra ikväll eftersom vi haft julbord med jobbet i eftermiddag och jag kände mig rätt uppstoppad vid hemkomsten, men samtidigt ganska taggad att ta tag i förbränningen överflödet. Richmond är dessutom en mindre populär bana och vär bara aktiv två dagar denna månad, 14:e och 28:e december. Så det passade bra att köra den idag och därmed ha den biten avklarad.

Egentligen var det den 12:e och sista deltävlingen i SZR Race Series, även den på Richmond-banan, men jag kände mig inte i form för att ge precis allt just den här kvällen. Så jag valde att köra på egen hand lite senare på kvällen istället.

Resten av månaden ska jag givetvis cykla en massa. Men jag vill också köra mer löpning nu när den modulen äntligen är tillgänglig och jag kommer även köra en del rodd för att få ordning även på överkroppen lite mer. Känns extra inspirerande nu när jag kan importera mina pass till Strava.

Mätt, belåten och något mindre uppsvullen och framför allt nyduschad, ska det bli väldigt skönt att sova. Trots rätt sen träning tror jag inte det kommer bli något som helst problem. :)

Andra bloggar om: , , , , ,

Posted from POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige.

POSEIDONS TORG 4, 136 46 Handen, Sverige

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.